oprichter Earcandies oorbellen

over Earcandies oorbellen

Ik ben Xandrine Van der Poten, oprichtster van Earcandies. Naast het maken van juwelen, ben ik ook leraar in Mechelen. Omdat ik toch altijd de nood voelde om iets meer te doen, heb ik Earcandies opgericht. 
Het maken van oorbellen zorgt voor rust, het is de manier om eens met iets helemaal anders bezig te zijn.
Earcandies is er gekomen na heel lang twijfelen en nadenken. Ik ben al heel lang bezig met het samenstellen van de meest kleurrijke oorbellen en eindelijk heb ik de stap gezet om er iets mee te doen. De webshop opstarten leek nooit goed uit te komen. Maar soms moet je er gewoon voor gaan en ik ben heel blij met de keuze die ik gemaakt heb. Bij Earcandies vind je allerlei soorten handgemaakte oorbellen: van heel subtiel tot heel kleurrijk. Hopelijk vind je het paar oorbellen (of twee 😉) waar je al die tijd al naar op zoek was! Veel shoppplezier!
Xandrine
Winkelwagen